вверх  обратно

Прошло заседание учредителей АБКУ "Суперлига"

13.08.2014

У вівторок, 12 серпня, відбулися Загальні збори Засновників АБКУ «Суперліга», під час яких було розглянуто питання, пов'язані з наступним сезоном.

1. Засновники обговорили підготовку до проведення Чемпіонату України серед команд Суперліги сезону 2014-2015 рр.:

а) Юридичному відділу доручено зробити зміни до Статуту та внести пункт, що регламентує призупинення членства клубів в АБКУ «Суперліга».

б) Прийнято рішення, згідно з яким у сезоні 2014-2015 рр. максимальна кількість іноземних гравців, що одночасно перебуватимуть на майданчику, складатиме не більше трьох.

в) Внесено пропозицію щодо формату проведення Чемпіонату України серед команд Суперліги в сезоні 2014-2015 рр. Він передбачає три кола регулярної першості та проведення серій плей-офф за формулою 3-3-3.

2. АБКУ «Суперліга» задовольнила заяву В.А. Карпенка та звільнила його з посади в.о. генерального директора. Новим генеральним директором АБКУ «Суперліга» призначений В.Т. Поплавський.

Крім того, під час засідання компанія «Spalding», із якою Федерація баскетболу України підписала спонсорську угоду, представила м'ячі, якими в наступному сезоні гратимуть матчі Чемпіонату України серед команд Суперліги. 

P.S. Решение о принятии/непринятии БК "Авангард" в состав Суперлиги отложено на конец сентября.

Источник: superleague.ua

Добавил: Max
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.