вверх  обратно

Сборная Украины провела первый контрольный матч (видео)

26.07.2011



Збірна України, яка, нагадаємо, перебуває на тренувальному зборі у Клайпеді (Литва), зіграла перший контрольний поєдинок під керівництвом нового тренера Майка Фрателло. Українці обіграли місцеву команду East Players, яка складається з гравців, що на цей момент не мають контрактів у професійний клубах. Команда спеціально приїхала до Клайпеди, щоб надати українцям ігрову практику.

Матчі відбувся в залі Sporto ir žaidimų centras, де грає клуб елітного литовськьго дивізіону "Нептунас".

Сборная Украины по баскетболу

Зі старту Майк Фрателло випустив на майданчик Стівена Бурта, Максима Пустозвонова, Дмитра Забірченка, В’ячеслава Кравцова та Олексія Печерова. Втім, пограти мали змогу усі гравці збірної. Не брали участі у матчі Кирило Фесенко та Сергій Ліщук, які отримали мікротравми.

Після нервових стартових хвилин українці знайшли свою гру і почали реалізовувати тричокові. Зокрема, відзначилися Данило Козлов, Печеров, Гладир та Олексій Онуфрієв. Майк Фрателло робив акцент на відпрацювання комбінацій швидкого нападу. В останній чверті тренер змістив акцент на гру під кошиком, де добре проявив себе ветеран збірної Олег Салтовець. Найрезультативнішим став Сергій Гладир, який реалізував 5 з 8 триочкових і заробив загалом 21 очко.

ukrbasket.net

Добавил: Max
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.