вверх  обратно

Дмитрий Забирченко: "Думаем лишь о том, чтобы попасть в последний список 12 игроков"

21.07.2014

В Южному триває перший навчально-тренувальний збір національної команди в рамках підготовки до першого в її історії чемпіонату світу.

Кандидат до національної збірної України Дмитро Забірченко:

«У нас є програма, за якою ми щороку готуємося. На кожному турнірі, де ми грали, ми були в хорошій фізичній формі. На ЄвроБаскеті 2011, приміром, нам забракло різниці м’ячів. На чемпіонаті Європи 2013 року було явно видно, що команда фізично готова – бігла, захищалася. Нині ми повторимо той самий цикл і будемо в хорошій формі напередодні чемпіонату світу.

Ще до від’їзду на відпочинок я приходив на тренування БК «Київ» з тренерами, котрі працювали влітку з молодими гравцями. Велике їм спасибі за те, що пускали на свої тренування. Після того, як повернувся з відпустки, я ще понад тиждень працював з БК «Київ». Дякую їм за можливість тренуватися й набирати форму напередодні зборів.

Гадаю, новачкам у збірній важко, адже відразу потрібно виконувати великий обсяг роботи, вони не знають партнерів. Ми стараємося їм допомагати.

Наразі ми думаємо лише про те, щоб потрапити до списку 12-ти гравців, котрі поїдуть на чемпіонат світу і зіграють зі збірною США».

Добавил: Goverla IF
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.