вверх  обратно

Юрий Фрасенюк перешел в румынский клуб

14.07.2014

Український форвард Юрій Фрасенюк (1986 р.н.), який усю професійну кар’єру провів у Чемпіонаті України «Суперліга», наступного сезону спробує свої сили закордоном. Уродженець молдовського Кишинева поповнив склад румунського «Пітешті».

Два останні сезони Фрасенюк відіграв у складі івано-франківської «Говерли». В сезоні 2013-2014 рр., незважаючи на травму, форвард відігравав важливу роль у команді Євгена Мурзіна, відзначаючись 6.9 очка та 4.1 підбирання в середньому за гру. Раніше баскетболіст також виступав за «Хімік», «Пульсар», «ОДЕСУ» та «Черкаські Мавпи».
 
Нагадаємо, що раніше центровий Кирило Натяжко, який у складі «Азовмашу» минулого сезону виграв бронзові медалі Чемпіонату України й звання найкращого центрового національної першості, підписав контракт із литовським «Летувос Рітас».

Источник: superleague.ua

Добавил: Goverla IF
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.