вверх  обратно

Тургай Демирель: "В 2016 проведем в Украине какое-нибудь тестовое мероприятие перед Евробаскетом"

9.07.2014

7 липня під час візиту до Києва Президент ФІБА Європа Тургай Демірель провів зустрічі з Президентом України Петром Порошенком та Прем’єр-міністром Арсенієм Яценюком, під час яких було обговорено питання, що стосуються ЄвроБаскету 2017.

Президент ФІБА Європа Тургай Демірель:

"Я з оптимізмом дивлюся в майбутнє, гадаю, до кінця липня ми підпишемо угоду. Члени Ради і Генеральний секретар мають підготувати поправки до угоди, які ми узгодили з Федерацією. Сподіваюся, нам нічого не завадить. Як тільки ми будемо готові, ми повернемося до України, угоду буде підписано і ЄвроБаскет 2017 офіційно буде віддано Україні, згідно умов прописаних у договорі. Ми всі розуміємо, що протягом наступних трьох років має бути побудована вся необхідна інфраструктура. Ми також плануємо влітку 2016 року провести в Україні якусь тестову подію перед ЄвроБаскетом. Ми з великим оптимізмом сподіваємося, що політична ситуація в Україні стабілізується, останнім часом ми бачимо серйозні покращення. І сподіваємося, що майбутній чемпіонат подарує надію на краще багатьом людям в Україні. ФІБА Європа в свою чергу обіцяє підтримку українській Федерації і країні».

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.