вверх  обратно

Мужская сборная Украины U18 отправляется в Грузию

4.07.2014

 Збірна України з баскетболу завтра вирушить у Грузію. Там команда Максима Міхельсона проведе два спаринги з місцевою юнацькою збірною. У Грузію вирушить і вісім вихованців «Черкаських Мавп», які працюють на цьому тренувальному зборі. Контрольні матчі команда проведе 5-го та 6-го липня. Нажаль всі гравці збірної до Грузії не поїдуть. Так через незначну операцію в Україні залишиться Віталій Биков (Ферро-ЗНТУ), екзамени складає Сергій Павлов (Донецьк), також через обставини з клубом не візьме участь у грузинських спарингах Євгеній Балабан (Хімік).

 Максим Міхельсон, головний тренер збірної України U-18: "Перед чемпіонатом Європи нам необхідні спаринги. На жаль взяти участь у раніше запланованому турнірі в Італії нам не вдалося. Зараз активно шукали спаринг-партнера. У Черкасах на нашу пропозицію на щастя відгукнулася «Ветеран-Баскет», ми дуже вдячні досвідченим баскетболістам. Однак нам бракує ігор з однолітками, тому варіант з Грузією є для нас вдалим . Там проведемо два матчі і відразу повернемося у Черкаси, де пропрацюємо до від’їзду у Болгарію".

Источник: mavpabasket.com

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.