вверх  обратно

Алина Ягупова в символической сборной молодежного Чемпионата Европы

18.07.2011

Баскетболістка жіночої молодіжної збірної України Аліна Ягупова увійшла до символічної збірної Чемпіонату Європи.

Українка стала найрезультативнішим гравцем турніру, відзначаючись 16.6 очка в середньому за гру, та беззаперечним лідером за передачами (5.6), а також увійшла до п’ятірки найкращих за перехопленнями (2.3) та до десятки – за блок-шотами (1.3).

Окрім Аліни Ягупової, до символічної збірної Чемпіонату Європи потрапили баскетболістки команд, що розігрували медалі: Кераль Касас (Іспанія), котра також стала володарем призу MVP, Анастасія Шилова (Росія), Малгожата Мисюк (Польща) і Сара Крніч (Сербія).

Варто зауважити, що серед найкращих гравців турніру в різних статистичних категоріях опинилися й партнерки Аліни Ягупової по збірній. Зокрема, другим «бомбардиром» турніру стала Олеся Малашенко (16.4 очка), посівши, крім того, шосте місце серед найкращих «ребаундерів» (9.9 підбирань) і тринадцяте за блок-шотами (1 блок-шот). Ольга Мазніченко посіла сьоме місце в переліку найрезультативніших баскетболісток молодіжного Євробаскету (13 очок).

Разом із Олесею Малашенко до двадцятки найкращих гравців за зібраними відскоками потрапили ще три баскетболістки української команди: Людмила Науменко (7.7), Ольга Мазніченко (7.6) та Аліна Ягупова (7.4).

ФБУ

Добавил: Pr1Me
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.