вверх  обратно

Женская молодежная сборная заняла шестое место на Чемпионате Европы

17.07.2011

За напругою останній для нашої збірної поєдинок на Євробаскеті був не гірше фіналу. Збірна Франції, яка після вчорашніх матчів мала більше часу на відновлення, розпочала агресивніше, хоча відчутної переваги здобути не змогла. Відірватися в рахунку суперниці змогли лише у третій чверті, за кілька хвилин їхня перевага зросла до 11 очок, враховуючи, те що це був девятий матч за 11 днів, сподіватися на відродження інтриги не доводилося, проте українки ще до останньої перерви скоротили відставання до однієї триочкової атаки, а за 2 хвилини до кінця гри вийшли вперед 57:56, успіх закріпила Олеся Малашенко, коли у швидкому відриві збільшила перевагу до 3 очок, але вже у наступній атаці холоднокровний дальній кидок від суперинць зрівняв рахунок. Француженки майже одразу сфолили на Ягуповій, наша захисниця, яка провела весь матч без замін, у першому кидку схибила і реалізувала лише другий. За наступні півхвилини суперниці встигли обмінятися результативними атаками і за 15 секунд до кінця перевага складала +1 на нашу користь, Франція бере хвилину, результативна атака суперниць і 2 секунди до сирени лишили нам примарні шанси на перемогу, Євген Філозоф бере 2 тайм-аути поспіль, але підготувати результативну атаку не вдається і Франція святкує успіх.

Україна - Франція 62:63 (16:14, 14:19, 14:14, 18:16)

Україна: Олеся Малашенко 21 + 8 підбирань, Ольга Мазніченко 14 + 5 підбирань, Аліна Ягупова 12 + 9 пд, Людмила Науменко 5 + 7 пд, Чек 4 + 4 підбирання, Христина Мацко 4 + 3 передачі, Олена Чистякова 2 + 5 підбирань.

Франція: Мінте 15 + 21 підбирання, Струнк 14 + 3 передачі, Самсон 10 + 2 підбирання.

ФБУ

Добавил: Pr1Me
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.