вверх  обратно

Мужская молодежная сборная Украины вышла в следующий раунд Евробаскета

16.07.2011

Чоловіча молодіжна збірна України поступилася Італії в останньому матчі першого групового етапу Євробаскету з рахунком 54-70 (13-16, 10-17, 7-19, 24-18).

Однак, завдяки прийнятному для нас результату матчу Литва – Німеччина (73-88 на користь німців), команда Володимира Брюховецького вийшла до наступного раунду турніру із сильної групи.

Україна: Андрій Лебединцев – 14 очок + 3 передачі, Павло Крутоус – 8 очок + 4 підбирання, В’ячеслав Бобров – 7 очок + 8 підбирань + 3 передачі, Максим Сандул – 7 очок + 8 підбирань.

Андрій Лебединцев, котрий став найкращим гравцем української команди за підсумками першого групового етапу Євробаскету, та партнери не зуміли обіграти збірну Італії. Провівши на рівних із суперником дебютну десятихвилинку, у другій чверті підопічні Володимира Брюховецького здобули лише десять очок. Тож на велику перерву команди пішли за рахунку 23-33 на користь італійців.

На відміну від переможної гри з Литвою, у третій чверті українці повністю віддали ініціативу італійській команді, яка виграла десятихвилинку з рахунком 19-7. 22 очка відставання, з якими Україна підійшла до заключного періоду, не залишали нашій збірній шансів на кінцевий успіх. На щастя, поразка Литви в іншому матчі дозволила українцям вийти до наступного раунду турніру.

У групі F кваліфікаційного раунду Україна зіграє з командами, що посядуть перші три місця у групі С.

ukrbasket.net

Добавил: Pr1Me
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.