вверх  обратно

Юниоры во второй раз обыграли сборную Беларуси

16.07.2011



Поки тривала передматчева рощминка тренери юніорів моніторили ситуацію у більбао, де завершувався поєдинок Україна - Литва. Звістку про перемогу українців у залі всі підтримали оплесками. А потім вже самі юніори взялися до справи, від самого початку притиснувши суперника.Нажаль, через фінансову скруту у країні керівництво білоруської федерації відмовилося від участі своїх юніорів на Євробаскеті у дивізіоні Б, тож фактично матчі проти нас для хлопців хоч якось відзначитися у цьому сезоні. Це допомагало зберігати інтригу протягом першої половини матчу, але третя десятихвилинка розставила все по місцях, 62:41 перед останньою чвертю, майже не лишали суперникам шансів на перемогу, тож тренери знову спробували прокрутити весь склад, адже до початку офіційних матчів лишається вже меньше тижня. Зрештою деякі експеременти не завадили українцям втілити перевагу у класі у підсумковий рахунок.

Україна - Білорусь 83:53 (18-14, 12-9, 33-19,20:11)

Україна: Артамонов 16 + 5 підбирань, Шундель 13 + 3 підбирання, Геоун 12 + 6 підбирань, Зуйков 12 + 3 передачі, Жуковський 22 + 4 підбирання.

Білорусь: Верьовкін 11 + 9 підбирань, Софранюк 9 + 2 підбирання, Рузгайтіс 7 + 5 підбирань.

  ФБУ

 

Добавил: Pr1Me
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.