вверх  обратно

Высшая лига. 1/4 финала. Послематчевые интервью

12.05.2014

Головний тренер «СоюзБаскетУголь» Володимир Брюховецький:

«Перша гра зажди складна. Адже якщо сьогодні поступився, далі не граєш. А завдання є грати за медалі, за перше місце. Матч видався напруженим. Потрібно було дати пограти всім дванадцяти гравцям, розподілити навантаження порівну, оскільки нам грати ще завтра і післязавтра. Враховуючи, що нашу команду зібрано перший сезон, перше місце в регулярному чемпіонаті – це добре».

Гравець «СоюзБаскетУголь» Євген Аннєнков:


«Матч вийшов зібганий. Здавалося, могли б вести понад 15 очок, але не закидали з-під кошика. Кінець дещо змазали. Зрештою, ми налаштовуємося й на інші поєдинки, адже граємо три дні поспіль». 

Головний тренер БК «Кіровоград» Ігор Чигринов:


«Наша гра більше налаштована на триочкові. Однак у цьому залі ми жодного разу не грали й не тренувалися, триочкові було важко закидати. Суперники дуже грамотно закривали середину, ми не могли туди зайти, а дальні у нас не пішли. Ми поміняли напад, стали більше грати на Максима Балашова, і гра пішла більш менш нормально. Хочу побажати дублерам «Донецька» побажати удачі, зростання і потрапляння в майбутньому до національної збірної. Команда з Харкова своєрідна, команду Дніпропетровська я добре знаю. Гадаю, в цьому залі нам буде важко грати як з тою, так і з іншою командою».

Гравець БК «Кіровоград» Максим Балашов:


«Я можу сказати лише одне, хлопці молодці, не зламалися до кінця матчу. Ми змогли наздогнати суперника, переламати ситуацію, в деякі моменти добре захистилися, в нападі зіграли так, як повинні були за установкою тренера. В «Донецьку» молоді хлопці, котрим наприкінці сезону випало пограти в Суперлізі, вони набралися досвіду, виросли. Втім, і в нашій команді деякі хлопці, можливо, перехвилювалися, адже ніколи не грали в таких залах. Тому, гадаю, завтра зіграємо впевненіше. Оскільки я грав у Дніпропетровську, хотілося би зіграти в півфіналі з «Дніпром», але «Авантаж» теж далеко не слабка команда. Зараз дивитимемося матч суперників і налаштовуватимемося на завтрашній поєдинок». 

Головний тренер «Дніпро-ДВУФК» Володимир Коваль:


«Авантаж-Політехнік» – дуже хороша команда, вони давно разом, дуже досвідчені, хорошого рівня гравці. Вони дуже не зручний суперник, грають в такий баскетбол, при якому дуже важко захищатися. Це була перша гра, на початку ми повели, потім зробили паузу в захисті, дали змогу суперникові нас наздогнати. Втім, гру ми все таки контролювали. Наші хлопці сьогодні молодці. Перший матч завжди важкий, гадаю, завтра буде легше. Я бачив, певно близько двадцяти матчів «Кіровограда», знаю цього суперника. Гадаю, завтра переможе сильніший». 

Гравець «Дніпро-ДВУФК» Олександр Мішула:


«Мені здається, ми трохи хвилювалися, дуже хотіли перемогти, нам потрібна була ця перемога, всі викладалися, те, що я стільки закинув, – це командна робота. Команда на мене грала, давали мені кидати. Боролася вся команда, тому й такий результат. Я дивився декілька матчів «Кіровограда». Ще подивимося відео, розберемо їхню гру, налаштовуватимемося і боротимемося».

Головний тренер БК «Авангард» Андрій Подковиров:


«Я дуже не задоволений грою своєї команди. Зараз буде серйозна розмова. Не знаю, що на гравців вплинуло, можливо, великий зал. Вони піймали мандраж з першої хвилини і до останньої грали не у свій баскетбол, бігали перелякані. Не знаю, чим це пояснити, але це абсолютно не наша гра.

«СоюзБаскетУголь» – серйозний суперник, два матчі в регулярному чемпіонаті грали очко в очко, переможця було визначено в кінці поєдинків. Тому, я вважаю, якщо ми впораємося з хвилюванням, яке було сьогодні, і зіграємо в свою гру, то це буде матч двох рівних команд. Хто буде більш холоднокровним, той переможе». 

Гравець БК «Авангард» Павло Цьопич:


«Перша гра, гра на виліт, яка багато вирішує, було хвилювання, багато чого не вийшло. Але в той же час, за рахунок командних дій та особистої самовідданості ми перемогли. Сподіваюся, завтра у нас не буде таких прикрих помилок, і можливо, нам буде легше. Ми сподіваємося на позитивний результат. Ми двічі поступилися команді «СоюзБаскетУголь» в упертій боротьбі: на виїзді програли 5 очок, удома – одне в двох овертаймах. Нам під силу боротися з ними, у них хороша, цікава команда. Переконаний, завтра буде цікаво всім».

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.