вверх  обратно

Мужская национальная сборная готовится к сбору в Клайпеде (видео)

15.07.2011





15 травня національна чоловіча збірна України з баскетболу під керівництвом Майка Фрателло провела своє друге тренування у Києві, у залі Університету фізичного виховання та спорту. Серед гравців були присутні Кирило Фесенко, В’ячеслав Кравцов, Денис Лукашов, Дмитро Забірченко, Олексій Онуфрієв, Данило Козлов, Микола Вільховецький та Максим Пустозвонов. Головна увага приділялася фізичній підготовці, а також вправам з м’ячем, які виконувалися на тлі навантаженнь. Інтенсивну розминку провів новий тренер з фізпідготовки Річі.

Після розминки було проведені окремі тренування для гравців задньої лінії та для форвардів і центрових. Кожна група займалася з окремим фахівцем. Інші гравці, які були відсутні на сьогоднішньому тренуванні, мають приєднатися до збірної до 18 липня. 19 липня команда вирушає на 10-ти денний збір до Клайпеди (Литва). Нагадаємо, що саме у цьому місті українська збірна гратиме матчі групового турніру Чемпіонату Європи (група D).

ФБУ

Добавил: Pr1Me
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.