вверх  обратно

Кирилл Натяжко и Максим Корниенко среди лучших игроков сезона в Суперлиге

9.05.2014

Після завершення «бронзової» серії між «Азовмашем» і «Донецьком» п'ятий номер маріупольців Кирило Натяжко отримав від ФБУ індивідуальну відзнаку — приз найкращому центровому чемпіонату. Його візаві, «бігмен» «Донецька» Максим Корнієнко, був визнаний найкращим важким форвардом першості.
 
Нагадаємо, що в нинішньому сезоні Натяжко провів 32 матчі в Чемпіонаті України «Суперліга», відзначаючись 10.3 очка та 6.3 підбирання в середньому за гру. У 9-ти матчах плей-офф, за підсумками яких маріупольський клуб виборов «бронзу», його середньостатистичні показники дорівнювали 15.2 очка та 8.1 підбирання.

Щодо Корнієнка, то у 34-х матчах чемпіонату один із ключових гравців «тигрів» відзначався 11.6 очка та 7 підбираннями в середньому за гру. У 8-ми матчах плей-офф він записував на свій рахунок 12.4 очка та 8.4 підбирання в середньому за гру.

Источник: superleague.ua

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.