вверх  обратно

"Политехника-Галычина" строит новую команду

15.07.2011

Після двох поспіль провальних сезонів в українській баскетбольній Суперлізі керівництво львівської «Політехніки-Галичини» провело в команді серйозні кадрові зміни. Крісло гендиректора баскетбольного клубу зайняв Кирило Погостінський, який до того працював на цій посаді у «Черкаських Мавпах». Екс-гендиренктор клубу Ігор Савицький очолив обласну Федерацію баскетболу і в  клубі більше не працює. Склад команди порівняно з минулим сезоном також зазнає відчутних змін. Команду покинули усі без винятку легіонери і екс-тренер Андрій Подковиров. Новим наставником львів’ян буде відомий український фахівець Дмитро Базилевський. Якою буде оновлена баскетбольна «Політехніка-Галичина» і хто в ній гратиме, дізнавався кореспондент Вголоса.

- Із минулого сезону ми підписали контракти з двома гравцями: Ярославом Зубрицьким та Павлом Ревзіним, - каже новий генеральний директор львівського баскетбольного клубу Кирило Погостінський. – Олександр Доленко, Артем Шелуха та Дмитро Ходов також будуть в команді. У них діючі контракти. Також ми підписали хорвата Моровіча і близькі до підписання контракту з вихованцем львівського баскетболу Ярославом Лемиком. У нас була ціла група молодих українців на перегляді. Із них ми залишили в команді тільки Ігоря Пелипейка та Максима Колядова. Питання щодо підписання з ними контрактів наразі відкриті. З командою також тренується Олександр Панченко. Він може стати гравцем львівської команди. У нас спочатку була ідея підписати українців, а потім брати іноземців. Повністю сформувати склад команди плануємо наприкінці жовтня. Зараз ведемо перемовини з кількома гравцями. Можливо, ще когось підпишемо найближчим часом.
 
- Чи будуть в команді американці?

- Так, і не тільки вони. Можливо, візьмемо слов’ян, прибалтів. Загалом, не можу взяти на роботу більше 5-ти легіонерів.
 
- Чи сформований план підготовки до наступного чемпіонату?

- Він є, однак не затверджений. На початку серпня команда збирається у повному складі і готується до наступного сезону. Плануємо поїхати кудись на збори, однак у нас наразі не затверджений бюджет і не можу сказати щось конкретно. Щодо майбутніх турнірів, то наразі ми також в роздумах. У серпні, мабуть, проведемо у Львові турнір, а ,можливо, поїдемо в Польщу.

vgolos
 

Добавил: Borko
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.