вверх  обратно

Олеся Малашенко: "Первый бросок в моей жизни был точным"

14.07.2011

Одна з найяскравіших зірок жіночого молодіжного Чемпіонату Європи Олеся Малашенко напередодні переможного для збірної України матчу з Литвою, який вивів нашу команду до чвертьфіналу, дала невелике інтерв’ю.

- Які твої найперші спортивні спогади?
- Я почала грати в баскетбол, коли мені було 13 років. У моїй родині ніхто не грав у баскетбол, тож я стала першою. Я навіть пам’ятаю перший кидок, який я виконала у своєму житті. І він був влучним. Не пригадую, як саме кидала, але влучила і зрозуміла, що хочу грати в баскетбол.

- Чим полюбляєш займатися, коли не граєш у баскетбол?
- Слава Богу, є інтернет! Я стежу там за всім, що відбувається вдома, адже з 16 років я майже там не буваю. Газети також допомагають мені стежити за подіями.

- Є щось, що завжди з тобою подорожує?
- Куди б я не поїхала, я завжди беру з собою фотографії моєї родини. Обов’язково це роблю.

- Останній свій сезон ти провела у французькому «Аррасі», дійшовши до фіналу жіночого ЄвроКубку. Що тобі сподобалося у Франції понад усе?
- Все сподобалося, але, напевно, найбільше – погода та кухня.

- Наступного сезону ти гратимеш у російському клубі «Чеваката». Чи змінить це твоє життя кардинально?
- Саме так! Можливо, на початку навіть виникнуть складнощі. Я їду туди, щоб прогресувати як гравець із новим тренером і в новій команді. Я ще не думала про те, що робитиму там окрім баскетболу, проте, гадаю, буде дуже цікаво.

- З усіх місць, де ти побувала, маєш найулюбленіше?
- Не впевнена. Дуже багато різних місць мені подобалися, проте найбільше ті, де сонячно. Кажу це, незважаючи на те, що підписала контракт із російською командою.

ФБУ


Добавил: Pr1Me
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.