вверх  обратно

StreetBall на твоей улице

13.07.2011

Молодіжна громадська організація "Клуб "КАННАГАРА" спільно з Головним управлінням у справах сім'ї, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), всеукраїнською молодіжною громадською організацією "Молоді регіони" та Федерацією вуличного баскетболу України, запрошує всіх активних киян взяти участь у турнірі "Спортивні змагання з стрітболу" - активного виду спорту, що не потребує особливого устаткування та фізичної підготовки. Гравцем може стати кожен. А виграє - команда!

17 липня 2011 року в парку імені Пушкіна за адресою проспект Перемоги, 40б пройде турнір з вуличного баскетболу. В одному місці зберуться до трьох десятків команд. Гра відбувається на двох кільцях. Формується 8 груп по 4 команди, з кожної групи виходить по 2 команди. На кожному кільці відбудеться 24 гри. Сама гра триває 10 хвилин, до 21 набраних балів у сумі команди. Всього тривалість відбіркового етапу - 4 години.
Участь у турнірі безкоштовна.
Заявки приймаються від усіх бажаючих (команди чоловічі, жіночі, змішані). Кількість заявок обмежена. Реєстрація команд до 10.45.

Програма турніру:
- груповий етап;
- конкурс слем-данків;
- конкурс три очкових кидків;
- ігри плей-офф;

Команди переможці отримають цінні призи. Усім гарантовано море позитиву, драйву та енергії. Не сиди вдома - приходь та грай!
Cпорт - це запорука здорового способу життя. В програмі заходу передбачаються виступи данкерів та приємні музичні паузи. Підтримка команди фанатами вітається.
Детальніша інформація, та акредитація представників засобів масової інформації за телефоном: 066-131-08-96 Андрій,096-122-56-10 Володимир.
 

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.