вверх  обратно

Энтони Майлс: "Люблю гопак"

31.03.2014

У зв’язку з подіями в Україні чемпіонат України з баскетболу залишила велика когорта гравців. Один з них - экс-гравець БК «Політехніка-Галиччина» Ентоні Майлс.

Про команду

- Як потрапив у «Політехніку-Галичину»?

- Агент зателефонував мені і сказав, що мною цікавиться команда з України. Я завжди був хорошої думки про Україну. Тут хороший чемпіонат, тому дуже втішила новина, що мене запрошують сюди грати.

- Що можеш сказати про свою нинішню команду?

- Мені вона подобається. Гравці дуже хороші: Ярослав Лемик, Леонід Стефанишин. Вони дуже привітно зустріли мене. Атмосфера в команді мене цілком влаштовує. Я задоволений тим, що маю таку можливість грати саме тут. Не маю на що скаржитись.

- Із ким найбільше товаришуєш?

- З моїми партнерами по команді та працівниками клубу, які стали моїми друзями.

Враження від України

Чи подобається тобі Україна та її традиції?

- Так, мені подобається Україна та її традиції. Я люблю український національний танець гопак. Україна дуже гарна та привітна країна.

- Чи пробував ти щось з української кухні, наприклад вареники або сало?

- Ні, але я пробував бульйон та суп з фрикадельками.

- Яке враження справив на тебе Львів?

- Велике місто, гарні люди. Всі мешканці є дуже зайнятими. Погода у Львові дуже відрізняється від тієї, яка була в США: дуже холодно, але часом вона буває хорошою. Львів - красиве місто і мені тут подобається.

- Що можеш сказати про ситуацію в Україні?

- Я знаю про події в Україні. Одноклубники мені розповідали про те, що робиться в країні. Часом я почувався погано через таку ситуацію. Сутички, смерть людей справляли гнітюче враження. Надіюсь, що ситуація стабілізується і тут настане мир.

- Багато гравців залишили Суперлігу через цю ситуацію, а ти залишився…

- У команді мене питали чи хочу я поїхати додому. Я сказав, що не хочу їхати, а хочу залишитись тут. У Львові немає ніяких проблем. Мені дали знати, що як тільки я захочу, то зможу полишити розташування команди. Я хочу грати, мені потрібна практика.

- На завершення пригадай, як потрапив у баскетбол?

- Коли я був маленьким, то моя сім’я була бідною. Я грав у баскетбол. Моя мама підтримувала мене і казала, щоб я кожного дня тренувався. Саме завдяки маминим настановам я став баскетболістом.

Источник: bcpg.lviv.ua

Добавил: Ostapiuk_Oleh
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.