вверх  обратно

Дмитрий Булатов: "У нас есть спонсоры для проведения Евробаскета-2015"

30.03.2014

Є спонсори, які готові допомагати в організації турніру «Євробаскет-2015» - заявив в ексклюзивному коментарі журналісту телеканалу БТБ Міністр молоді і спорту України Дмитро Булатов. Він зауважив, що коштів на це в бюджеті немає, але міністерство докладає зусилля, аби Чемпіонат  Європи з баскетболу в  цьому році відбувся саме в Києві. «Ми шукаємо можливості,  аби провести «Євробаскет», в бюджеті на це грошей немає, але у нас є можливість залучити спонсорські кошти, у нас є позитивні настрої від  спонсорів,  які готові допомагати в організації турніру, у нас є гарний відгук від інвесторів, які будували спорт-арени і вони готові за свої гроші їх добудовувати», - розповів Булатов.

 Втім, найбільше для чемпіонату зробить сам Уряд - вважає урядовець. За його словами,  викорінивши корупційну складову, можна знайти більше половини коштів на проведення баскетбольного турніру.  Адже перевірки показали, що кошториси подібних заходів завищували на 50-70 відсотків. Ці бюджетні кошти потім осідали в кишенях деяких чиновників. Булатов додав, що   організувати турнір допоможуть як вітчизняні, так і закордонні інвестори, як вже зголосилися  долучитися до  масштабного спортивного проекту.

Источник: btbtv.com.ua

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.