вверх  обратно

Состав "Говерлы" пополнили три украинца

12.03.2014

Івано-франківська «Говерла», до заявки якої в останньому матчі Чемпіонату України «Суперліга» було включено сімох гравців, вирішила кадрові проблеми, дозаявивши двох досвідчених українських баскетболістів Данила Козлова (1982 р.н., 205 см) й Олександра Панченка (1984 р.н., 185 см), а також Євгена Коров’якова (1988 р.н., 197 см), котрий свого часу виступав за дублюючий склад «ведмедів». Усі троє до цього захищали кольори вищолігового «Муссону».

Форвард Євген Коров’яков у 16 матчах чемпіонату Вищої ліги відзначався 11.9 очка та 5.3 підбирання в середньому за гру. Раніше, крім «Говерли», грав за «Пульсар» і «Харцизьк».

Захисник Олександр Панченко у 6 матчах чемпіонату Вищої ліги відзначався 14.2 очка та 3.5 передачі в середньому за гру. Раніше новачок «Говерли» виступав за низку клубів Суперліги: «Хімік», «Миколаїв», «Дніпро», «Політехніку-Галичину», «Черкаські Мавпи», «ДніпроАЗОТ».

Форвард Данило Козлова, котрий, як і Панченко, свого часу викликався до табору національної збірної, також провів 6 матчів у Вищій лізі (9.2 очка + 6 підбирань). Попередніми клубами гравця були «Дніпро» та «Миколаїв».

Источник: superleague.ua

Добавил: Goverla IF
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.