вверх  обратно

Богдан Жук: "Задачи "Говерлы" остаются неизменными"

21.02.2014

Президент БК "Говерла" Богдан Жук прокоментував останні виступи команди у чемпіонаті та Кубку України, а також розповів про завдання на поточний сезон...

- Насамперед, як оцінете виступ «Говерли» у цьогорічному розіграші Кубка України?

- У півфіналі нам випало змагатися з сильним суперником, одним з лідерів Суперліги. Відчувалося, що наша команда прагнула завоювати Кубок України, за чим і поїхала до Києва. Вважаю, що ми дали хороший бій «Донецьку», гравці та тренери зробили усе можливе для цього. Звійсно ж могли виступити дещо краще, проте на заваді стала слабка гра деяких ключових гравців. Можливо далася у знаки й відсутність нашого основного розігруючого. Але як зіграли, так зіграли.

- І все ж таки команда пройшла досить стабільно кубкову дистанцію та пробилася до Фіналу чотирьох...

- Справді відчувається тенденція росту наших кубкових результатів. Минулого року ми грали у фіналі, цього року – вийшли до Фіналу чотирьох. Проте, не слід забувати, що на шляху до 1/2 фіналу ми успішпо подолали попередній раунд та груповий етап, а також у чвертьфіналі залишили позаду южненський «Хімік».

- Повернемося до чемпіонату України «Суперліга». Цілком очевидно, що поразку від «Миколаєва» можна віднести до розряду несподіванок.

- Поєдинок справді виявився складним, адже «Миколаїв» справді хороша команда, навіть незважаючи на те, що посідає 10 місце у турнірній таблиці. Можливо ми недооцінили суперників, через що поплатилися такою потрібною перемогою. Переконаний, що ми виправимось вже у найближчих поєдинках першості. 

- Цілком очевидно, що вболівальників цікавить питання нинішніх фінансових можливостей клубу. Отже, чи вдалося вирішити проблеми?
- Проблема з фінансуванням вирішилася. Фактично ми мали труднощі з проплатою внесків за участь у чемпіонаті, але це питання уже вирішилося.

- Завдання на нинішній сезон залишаються незмінними?

- Усе залишається в силі: вихід до плей-офф, далі – будемо ставити нові завдання. Думаю нам під силу показати цього сезону достойний результат.

Источник: bcgoverla.if.ua

Добавил: Goverla IF
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.