вверх  обратно

"Азовмаш" - "Будивельник" (превью)

25.12.2010
В неділю, 26 грудня, в рамках чемпіонату Суперліги маріупольський БК «Азовмаш» приймає на своєму майданчику столичний «Будівельник». «Будівельники» зараз очолюють турнірну таблицю регулярного чемпіонату, маючи у своєму активі 16 перемог і лише 3 поразки. «Азовці» ж перебувають на четвертому місці (12 перемог, 8 поразок). Так що зустріч має бути не з легких, – зауважує прес-служба маріупольського клубу.
 
«Недільний матч буде важким, тому що граємо з «Будівельником», який дуже впевнено йде в чемпіонаті Суперліги, маючи у своєму активі всього лише три поразки. Головне, щоб наші гравці відновилися і психологічно, і фізично, і тоді все вдасться. Адже головне – правильний настрій!», – прокоментував майбутню гру Максим Пустозвонов.
 
Головне – не лише правильний настрій, але й те, що у маріупольців для підготовки до гри було чотири дні. Це зовсім немало, враховуючи завантаженість календаря ігор цього сезону. Адже були моменти, коли «Азовмашу» доводилося проводити по три матчі за п'ять днів. Зрозуміло, що гравці втомлюються, і певний час для фізичного відновлення команди необхідний. Маріупольські вболівальники сподіваються, що за ці чотири дні їх улюблена команда зможе підготуватися до гри належним чином, а травмовані гравці «машинобудівників» залікують свої травми.
 
Добавил: Max
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.