вверх  обратно

Григорий Хижняк – главный тренер "Днепр-Азот" (дубль)

22.12.2010

Григорій Хижняк, один із найвідоміших і найбільш титулованих вітчизняних баскетболістів, призначений головним тренером дублюючого складу БК «ДніпроАзот».
 
Президент БК «ДніпроАзот» Григорій Потуремець так прокоментував призначення Григорія Хижняка на посаду наставника дубля клубу:
 
«У зв’язку з незадовільними результатами дублюючого складу відбулися зміни на тренерському містку команди. Рішення про призначення головним тренером дубля Григорія Хижняка було обопільним. По-перше, відновлення Григорія відбувається повільно і, швидше за все, в цьому сезоні він зіграти не зможе. По-друге, ми розраховуємо на його досвід і авторитет, на те, що він допоможе нам ростити молодь. Крім того, що важливо, Григорій Хижняк має відповідну педагогічну освіту. Враховуючи вік і травми, йому час подумати про свою подальшу долю. Гадаю, робота в якості тренера дублюючого складу – це непогане продовження спортивної кар’єри».

Суперлига

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.