вверх  обратно

Символическая пятерка Суперлиги. Версия сайта Суперлиги

20.12.2010
Протягом тижня відбулося одинадцять матчів чемпіонату Суперліги, за підсумками яких офіційний сайт Суперліги визначає традиційну символічну п’ятірку.
 
Захисники
 
Рамел Каррі («Азовмаш») – 23.5 очка + 5 підбирань + 2 передачі + 1 перехоплення = 22.5 РЕ*.
 
Рамел Каррі – ключовий гравець «Азовмашу», що він доводить у кожній грі. І якщо в матчі з «ОДЕСОЮ» його 18 очок (з них 15 – набрані кидками з-за дуги) і 5 підбирань не допомогли команді святкувати успіх, то зустріч із непоступливим «Хіміком» багато в чому саме завдяки Каррі завершилася перемогою маріупольців. Американець не лише набрав рекордну для себе кількість очок у цьому сезоні (29), зокрема реалізувавши 11 із 13-ти кидків з гри, а й неймовірно холоднокровно та корисно для своєї команди провів вирішальні хвилини поєдинку.
 
Ендрю Вашингтон («ОДЕСА») – 17.5 очка + 4.5 підбирання + 3.5 передачі + 1.5 перехоплення = 22 РЕ*.
 
Нинішній склад «ОДЕСИ» важко уявити без найрезультативнішого та найкориснішого гравця команди – Ендрю Вашингтона. Переможна гра проти «Азовмашу», в якій американський захисник відзначився 21 очком, 7 підбираннями, 5 передачами та 3 перехопленнями (29 РЕ), стала для нього найкращою від початку сезону. У грі з «Донецьком» Ендрю був не таким помітним, хоча разом із Джоном ДеГроутом став кращим у складі «акул».
 
Форварди
 
Олексій Онуфрієв («Миколаїв») – 24 очка + 4 підбирання + 1 передача + 1 блок-шот = 27 РЕ.
 
В одному зі своїх останніх інтерв’ю головний тренер МБК «Миколаїв» Валентин Берестнєв назвав Олексія Онуфрієва справжнім лідером команди. І капітан «корабелів» не втомлюється доводити це в кожній грі. Саме його не вистачало партнерам в Івано-Франківську, де «Миколаїв» поступився «Говерлі». Зате в матчі з «Політехнікою-Галичиною», в якому Олексій Онуфрієв, граючи з температурою, реалізував 8 із 9-ти кидків з гри (з них – 6/7 триочкових), «корабели» святкували переконливу перемогу.
 
Хуан Едвардс («Донецьк») – 15.5 очка + 9 підбирань + 1 блок-шот = 23 РЕ*.
 
У двох переконливих перемогах, які «Донецьк» протягом тижня здобув над «Києвом» та «ОДЕСОЮ», важливу роль відіграв Хуан Едвардс. У столиці важкий форвард «тигрів» оформив дабл-дабл (17 очок + 10 підбирань) за сімнадцять хвилин, проведених на майданчику. В Одесі на паркеті УСК «Краян» забезпечив гостям домінування під щитами, записавши на свій рахунок 14 очок і 8 підбирань.
 
Центровий
 
Алан Віггінс («Політехніка-Галичина») – 16 очок + 13 підбирань + 1.5 перехоплення = 23 РЕ*.
 
У двох матчах, які «Політехніка-Галичина» провела протягом тижня, львівська команда змушена була обходитися без свого лідера Скотта Моррісона, котрий зазнав травми. Ярослав Зубрицький та Алан Віггінс, як могли, намагалися компенсувати відсутність канадського центрового. Зокрема, американець в обох матчах записав на свій рахунок по дабл-даблу: 16 очок + 12 підбирань (21 РЕ) у грі з «Кривбасбаскетом», 16 очок + 14 підбирань (25 РЕ) у поєдинку з «Миколаєвом».
 
Крім того, варто відзначити наступних гравців:
 
Деррік Зіммерман («Говерла») – 9.5 очка + 8 передач + 5 підбирань + 1.5 перехоплення = 21.5 РЕ*.
 
Денем Браун («Дніпро») – 21 очко + 8 підбирань + 6 передач + 2 перехоплення = 34 РЕ.
 
Ярослав Зубрицький («Політехніка-Галичина») – 14.5 очка + 7.5 підбирання + 2 передачі + 1.5 перехоплення + 1 блок-шот = 20 РЕ*.
 
* середні показники за сумою двох матчів.
 
Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.