вверх  обратно

Знаменательное событие для украинского стритбола

17.12.2010

11 грудня 2010 року в рамках всеукраїнського турніру зі стрітболу "Баскетбольний рух - за здоров'я нації", відбулася надзвичайна подія для українського стрітболу.

Вперше, звання "Майстер спорту України" зі стрітболу отримали гравці команди СК "Росичі" (м. Київ), які стали чемпіонами України сезону 2010 року.

Наказом Міністерства України у справах сім'ї, молоді та спорту № 4380 від 06.12.2010 р. званням "Майстер спорту України" були нагороджені:

-    ФУРСА Руслан Іванович
-    МАСЛЮЧЕНКО Єгор Геннадійович
-    ОЖЕРЕЛЬЄВ Сергій Сергійович
-    ЧЕРНОГОР Антон Олександрович
-    ДМИТРЕНКО Роман Вячеславович
-    МАСЮК Данило Володимирович

Віце-чемпіонам України, гравцям команди БК "Франківськ" (м. Івано - Франківськ), на підставі наказу головного управління у справах сім'ї, молоді та спорту Івано-Франківської обласної державної адміністрації №01-1/37 від 08.09.2010 р. були присвоєні спортивні розряди "Кандидат в майстри спорту України":
-    НЕВОЛІН Дмитро
-    БУЛАХ Олександр
-    ЯНОВИЦЬКИЙ Олександр
-    ЛИЦИШИН Владислав
-    ПАВЛЮЧЕНКО Павло


Федерація вуличного баскетболу України вітає спортсменів з отриманням почесних нагород, бажає міцного здоров'я та зичить вдалих виступів на внутрішній, а в недалекому майбутньому і міжнародній арені.

 

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.