вверх  обратно

Прошло заседание Совета Федерации баскетбола Украины

15.12.2010

Відбулося засідання Ради Федерації баскетболу України
 
Сьогодні у столичному готелі «Русь» відбулося щорічне засідання Ради Федерації баскетболу України.
 
Зі вступним словом виступив президент ФБУ Олександр Волков. Він підсумував діяльність Федерації та виступи національних і молодіжних збірних України з баскетболу. Крім того, Олександр Анатолійович наголосив на значенні візиту Президента України Віктора Януковича до дніпропетровської ДЮСШ №5 і планах щодо проведення Чемпіонату Європи 2015 року в Україні, а також – на факті створення Асоціації ветеранів баскетболу України.
 
Про підсумки різноманітних чемпіонатів 2009/2010 рр., що проходили під егідою Федерації баскетболу України, а також про хід чемпіонатів 2010/2011 рр. доповіла генеральний секретар ФБУ Галина Мельниченко. Також пані Мельниченко звітувала про роботу тренерської ради, суддівського відділу та про використання кошторису ФБУ 2010 року.
 
Більш детально про стан справ у всіх національних збірних України з баскетболу доповів керівник національних команд, заслужений тренер України Геннадій Защук.
 
Крім того, Геннадій Защук презентував проект програми атестації тренерів з баскетболу в Україні.
 
Наступним виступив заступник міністра у справах сім'ї, молоді та спорту Вадим Сисюк і пообіцяв фінансову підтримку всіх національних збірних України з баскетболу.
 
Також у ході засідання було заслухано олімпійського чемпіона, народного депутата України, президента Федерації вільної боротьби України Ельбруса Тедеєва, котрий поділився проблемами свого виду спорту та шляхами їх вирішення.
 
За підсумками засідання було прийнято наступні рішення:
 
Визнати діяльність Федерації баскетболу України у 2009/2010 рр. задовільною й такою, що відповідає вимогам статуту.
 
Затвердити звіт про використання поточного кошторису бюджету ФБУ за 10 місяців 2010 року.
 
Взяти до уваги доповідь Геннадія Защука та доручити тренерській раді ФБУ створити робочу групу з розробки основних положень про атестацію тренерів з баскетболу в Україні, підготувати проект положення та подати на затвердження до Президії ФБУ до 1 березня 2011 року.
 
Підтримати ініціативу Олександра Волкова щодо проведення Чемпіонату Європи 2015 року з баскетболу в Україні та доручити президенту ФБУ підготувати пропозиції для реалізації цього плану.
 
Включити Асоціацію ветеранів баскетболу України до складу колективних членів ФБУ.

ukrbasket.net

Добавил: Max
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.