вверх  обратно

Майкл Фрэйзер возвращается в Суперлигу

4.12.2010
"ДніпроАзот" дозаявив Майкла Фрейзера, добре знайомого українським уболівальникам.
 
Майкл Фрейзер (1984 р.н., 202 см) минулий сезон провів у складі "Говерли", ставши лідером команди з Івано-Франківська: 37 матчів у чемпіонаті Суперліги (16.3 очка + 11 підбирань = 20 РЕ), 8 матчів у Кубку Суперліги (11.6 очка + 9.5 підбирання = 13.4 РЕ).
 
Канадський важкий форвард за підсумками минулорічного чемпіонату Суперліги став лідером серед "ребаундерів" і увійшов до п’ятірки найефективніших гравців. Крім того, саме йому належить рекорд попереднього сезону за кількістю підбирань в одному матчі – якраз у грі першого кола проти "ДніпроАзоту" він записав на свій рахунок 20 зібраних відскоків.
 
Нинішній сезон Майкл розпочав у чемпіонаті Кувейту, але зрозумівши, що рівень чемпіонату цієї країни низький, домовився із клубом "Ель Кувейт" про розірвання контракту, після чого переїхав до Франції, де не отримував достатньо ігрового часу.
 
Сам гравець у своєму акаунті на Facebook підтвердив новину про повернення в українську Суперлігу.

sl.ukrbasket.net
Добавил: McGhee
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.