вверх  обратно

МБК "Николаев" просматривает Игоря Локтионова

3.12.2010
Як повідомляє прес-служба МБК «Миколаїв», «корабели» переглядають Ігоря Локтіонова (1986 р.н.).
 
Нагадаємо, що нинішнього сезону Ігор Локтіонов узяв участь у 5-ти матчах чемпіонату Суперліги у складі «Кривбасбаскету» (1.8 очка + 1.8 підбирання = 4.2 РЕ).
 
Валентин Берестнєв, головний тренер МБК «Миколаїв»:
 
Ми змушені були шукати заміну Андрію Корочкіну. Про іноземного виконавця питання не стояло, зважаючи на обмеженість платіжної відомості, а з кількома українськими гравцями, що грають на цій позиції, переговори велися. З огляду на різні причини вибір припав на  Ігоря, котрий став вільним агентом менше двох тижнів тому. Я знаю його давно, ще за спільною роботою в молодіжній та національній збірних, але з тих пір немало води спливло, Ігор встиг змінити кілька клубів, тому наша співпраця почнеться з трай-ауту, а далі побачимо.
 
Як ідуть справи в Андрія Корочкіна?
 
Андрій прооперований в Інституті спортивної медицини, травма виявилася складнішою, ніж передбачалося спочатку. Лікарі прогнозують відновлення протягом 6-ти місяців, тобто фактично до кінця сезону. Весь цей час Корочкін залишається гравцем МБК «Миколаїв», а влітку, залежно від того, як буде проходити процес реабілітації, сядемо за стіл переговорів про подальшу співпрацю.

sl.ukrbasket.net
Добавил: McGhee
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.