вверх  обратно

Главный тренер сборной Украины Майк Фрателло в четверг начнет первый тренировочный сбор

6.07.2011

Головний тренер національної збірної Майк Фрателло перед стартом першого тренувального збору прибув до Києва та отримав екіпіровку з національної символікою.

Виявляється, із синьо-жовтими кольорами у Майка пов’язані приємні спогади - в формі саме такої кольоровї гамми Майк у юності виступав за команди школи рідного містечка Гаккенсак, штат Нью Джерсі. "Це дуже позитивні кольори, які зажди приносили мені успіх", оптимістично заявив трохи втомлений з далекої дороги тренер.

У четвер Фрателло приїде до Южного (Одеська область), де проходить тренувальний збір студентська збірна.

"Перше, що я зроблю - це ретельно перегляну студентську збірну, хлопців до 25 років. Важливо подивитися, поспілкуватися з ними кілька днів і зрозуміти, хто із молодшої групи зможе приєднатися до національної команди. Потім на пару днів поїду з Южного, і на початку тижня повернуся - і вже почнемо роботу з основною командою. почнемо перші ознайомчі тренування. Поступово прибуватимуть мої помічники - буквально кожного дня протягом тижня хтось приїжджатиме. До 14 липня зберуться усі - і штаб, і гравці. Чотири наступних дні ми проведемо у повному бойовому складі, після чого вирушимо на збір до Литви", - сказав Майк Фрателло в інтерв’ю Медіа-центру ФБУ.

ukrbasket.net

Добавил: Pr1Me
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.