вверх  обратно

БК "Донецк" просматривает Александра Шапошникова

30.11.2010
Високі турнірні завдання та справжній турнірний марафон чемпіонату Суперліги вимагають від українських клубів постійного кадрового підживлення. БК «Донецьк», що йде на першому місці, – не виняток. Вчора на перегляд до Донецька прибув український атакуючий захисникОлександр Шапошников. Про це повідомляє офіційний сайт клубу.
 
Кілька днів тому цей баскетболіст отримав статус вільного агента, розірвавши контракт із запорізьким «Ферро-ЗНТУ». «Це було рішення самого гравця. Ми готові були чекати, поки він набере потрібні ігрові кондиції, але він прийняв рішення піти. Засуджувати чи виправдовувати цей крок гравця я не буду. До травми Шапошников провів дуже сильний сезон, потім отримав пошкодження й набрати після цього потрібних кондицій не зміг. Ми бажаємо йому всього найкращого в подальшому», – сказав головний запорізького колективу Кирило Большаков.
 
Олександр Шапошников народився 6 серпня 1982 року в Запоріжжі, навчався у Київському спорт-інтернаті, закінчив Сумський національний аграрний університет. Раніше виступав за клуби «Сумихімпром» (Суми), «Кривбасбаскет-Люкс» (Кривий Ріг) і «Ферро-ЗНТУ» (Запоріжжя). У послужному списку майстра спорту участь у фіналі Кубку України-2001/2002 рр., «золото» чемпіонату УБЛ сезону 2008/2009 рр., «бронза» чемпіонату Суперліги та перемога в Кубку Суперліги минулого сезону. Входив до складу юніорської та молодіжної збірних України.
 
Залишається додати, що Олександр Шапошников провів з «тиграми» кілька тренувань і вирушив разом із «Донецьком» на календарну гру до Дніпропетровська. Контракт поки що не підписано, а тому про участь потенційного новачка в поєдинку з «Дніпром» наразі не йдеться.
 
Добавил: Max
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.