вверх  обратно

Символическая пятерка Суперлиги. Версия сайта Суперлиги

29.11.2010


Протягом тижня відбулося одинадцять матчів чемпіонату Суперліги, за підсумками яких офіційний сайт Суперліги традиційно визначає символічну п’ятірку.
 
Захисники
 
Стівен Бьортт («Дніпро») – 23 очка + 11 передач + 1 перехоплення = 24 РЕ.
 
Після переможної гри в Миколаєві наставник БК «Дніпро» Денис Журавльов між іншим відзначив одинадцять передач Стівена Бьортта. І справді, лідер серед кращих бомбардирів чемпіонату в цій зустрічі віддав рекордну для себе кількість передач, увійшовши до трійки кращих асистентів Суперліги. Крім того, на рахунку Бьортта, котрий уже звично став найрезультативнішим і найефективнішим гравцем матчу, 9 реалізованих кидків із гри та 4 штрафних.
 
Деррік Зіммерман («Говерла») – 13.5 очка + 5.5 передачі + 5.5 підбирання + 2 перехоплення = 19 РЕ*.
 
Останній ігровий тиждень склався для «Говерли» вдало – команда Євгена Мурзіна у чудовому стилі здолала «Азовмаш» і «Донецьк». Як завжди, надзвичайно корисно в обох поєдинках відіграв Деррік Зіммерман. У грі з маріупольцями захисник записав на свій рахунок 10 очок, 6 передач і 3 підбирання, а матч із лідером першості Суперліги в Донецьку взагалі став для Зіммермана, котрий до 17 набраних очок додав 8 підбирань, 5 передач і 4 перехоплення, ледь не кращим з початку сезону.
 
Форварди
 
Крістіан Бернс («Ферро-ЗНТУ») – 21.5 очка + 4.5 підбирання + 1.5 перехоплення + 1 передача = 20.5 РЕ*.
 
Після поразки у Кривому Розі «Ферро-ЗНТУ» зумів зібратися та здобути переконливу перемогу над «Києвом». Втім, як би не складалася гра для запоріжців, Крістіан Бернс у кожному матчі демонструє свій звично високий рівень, залишаючись одним із найстабільніших гравців Ліги. У грі з «Кривбасбаскетом» Бернс реалізував 11 кидків із гри та 2 штрафних, додавши до них 3 підбирання. В матчі з киянами знову став найрезультативнішим і найефективнішим гравцем своєї команди, набравши 18 очок і зібравши 6 відскоків.
 
Олег Салтовець («Київ») – 15.5 очка + 13.5 підбирання + 1.5 передачі + 1 перехоплення = 24.5 РЕ*.
 
Ігровий тиждень БК «Київ» розпочав із перемоги, обігравши «ОДЕСУ» та перервавши неприємну для себе серію поразок. Результату було досягнуто багато в чому завдяки Олегу Салтовцю, котрий забезпечив своїй команді переконливу перевагу під щитами, відзначившись зрештою дабл-даблом (19 очок + 16 підбирань) і записавши на свій рахунок 26 балів рейтингу ефективності. Ще один дабл-дабл (12 очок + 11 підбирань) він зібрав у грі з «Ферро-ЗНТУ», знову ставши найкориснішим гравцем матчу у складі обох команд.
 
Центровий
 
Юріца Жужа («Кривбасбаскет») – 21.5 очка + 5 підбирань + 1.5 передачі = 22.5 РЕ*.
 
Досвід і холоднокровність дозволяють центровому БК «Кривбасбаскет» Юріці Жужі демонструвати напрочуд стабільні результати та приносити перемоги своїй команді. 21 очко протягом менш ніж 22-х хвилин гри з «Ферро-ЗНТУ», 22 очка за неповних 19-ти хвилин у грі з «ОДЕСОЮ», а також по 5 підбирань у кожному з двох матчів – саме з такими показниками він увійшов до символічної п’ятірки тижня.
 
Крім того, слід відзначити наступних гравців:
 
Боян Бакіч («Кривбасбаскет») – 16 очок + 6.5 підбирання + 3 передачі = 19.5 РЕ*.
 
Джеремі Шаппел («Говерла») – 14 очок + 6 підбирань + 1.5 передачі + 1.5 блок-шота + 1 перехоплення = 16 РЕ*.
 
Деметріус Александер («Азовмаш») – 20 очок + 4 підбирання + 2 передачі = 18 РЕ*.
 
* середні показники за сумою двох матчів.

superleague.ua

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.