вверх  обратно

Символическая пятерка Суперлиги. Версия сайта Суперлиги

22.11.2010

Захисники

Стівен Бьортт («Дніпро») – 17 очок + 4.5 передачі + 4 підбирання + 1 перехоплення + 1 блок-шот = 20 РЕ*.

Протягом тижня «Дніпро» здобув дві перемоги над західноукраїнськими командами – «Говерлою» та «Політехнікою-Галичиною». В обох поєдинках Стівен Бьортт був одним із кращих у складі дніпропетровської команди, ставши найрезультативнішим гравцем гри з івано-франківцями (18 очок) та найефективнішим виконавцем матчу із львів’янами (16 очок + 6 підбирань + 5 передач = 24 РЕ).

Фред Хаус («Азовмаш») – 16 очок + 10 підбирань + 5 передач + 3 перехоплення + 3 блок-шоти = 27 РЕ.

В матчі з «Миколаєвом» Фред Хаус зібрав дабл-дабл, додавши до нього 5 передач, а також по 3 перехоплення та блок-шоти, тобто нарешті зіграв так, як до цього звикли вболівальники «левів» у минулому сезоні. Саме ця гра стала для захисника маріупольців, котрий, схоже, вже остаточно відновився після травми, кращою з початку чемпіонату.

Форварди

Леонід Стефанишин («Будівельник») – 14 очок + 2 підбирання + 2 передачі + 2 перехоплення + 2 блок-шоти = 19 РЕ.

Леонід Стефанишин став справжнім героєм матчу «Будівельник» – «ОДЕСА», адже саме завдяки його активності у другій половині господарям вдалося переломити хід гри. Крім того, один із двох найефективніших гравців «будівельників» у цьому поєдинку (іншим став Вільям Кіс) за весь матч не припустився жодного промаху, реалізувавши 4 з 4-х двоочкових і 2 з 2-х триочкових кидків.

Данило Козлов («Дніпро») – 14 очок + 6.5 підбирання + 1.5 перехоплення + 1 блок-шот = 17.5 РЕ*.

Внесок Данила Козлова у дві перемоги «Дніпра» – над «Говерлою» та «Політехнікою-Галичиною» – важко недооцінити. Особливо яскраво форвард дніпрян, напевно, прислухавшись до критики Дениса Журавльова після поєдинку з «Говерлою», провів другий матч (19 очок + 7 підбирань), який став для нього кращим у сезоні. Вже після першої половини матчу на рахунку українця було 10 очок, і зрештою його влучні кидки, насамперед – триочкові (5/7), багато в чому визначили підсумковий результат матчу.

Центровий

Скотт Моррісон («Політехніка-Галичина») – 14 очок + 11.5 підбирання + 4 блок-шоти + 1 перехоплення = 26 РЕ*.

Візит «Політехніки-Галичини» на Дніпропетровщину можна назвати неоднозначним – після надупевненої перемоги над «ДніпроАзотом» підопічні Андрія Подковирова поступилися «Дніпру». Втім, центровий львів’ян Скотт Моррісон, як завжди, був продуктивним, набравши в кожному з двох поєдинків по 26 балів рейтингу ефективності. Більше того, у грі з «Азотом» канадець встановив особистий рекорд сезону за кількістю підбирань в одному матчі – 15, а в матчі у Дніпропетровську – рекорд за кількістю блок-шотів – 5. Не варто зайвий раз нагадувати, що саме Моррісон «дихає у спину» Крістіану Бернсу в суперечці кращих «ребаундерів» і найефективніших гравців чемпіонату.

* середні показники за сумою двох матчів.

Крім того, слід відзначити таких гравців: Кертіс Мілледж («Хімік»), Рамел Каррі («Азовмаш»), Луїс Флорес («Донецьк»), Максим Пустозвонов («Азовмаш»), Алан Віггінс («Політехніка-Галичина»), Сергій Горбенко («ДніпроАзот»), Кріс Оуенс («Азовмаш») та Джеймс Х'юз («Миколаїв»).

superleauge.ua

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.