вверх  обратно

Символическая пятерка Суперлиги. Версия сайта Суперлиги

15.11.2010

Протягом тижня відбулося дванадцять матчів чемпіонату Суперліги, за підсумками яких офіційний сайт Суперліги традиційно визначає символічну п’ятірку.
 
Захисники
 
Рамел Каррі («Азовмаш») – 17.5 очка + 5.5 підбирання + 4 передачі + 2.5 перехоплення + 1 блок-шот = 22 РЕ*.
 
Важко заперечити те, що Рамел Каррі відіграє ключову роль у маріупольській команді. Найкорисніший гравець «Азовмашу», його кращий бомбардир і асистент, разом із партнерами здобув на тижні дві перемоги – над «Києвом» і «Ферро-ЗНТУ». Друга гра, в якій американський захисник відзначився 20 очками, 6 підбираннями, 6 передачами та 3 перехопленнями, набравши при цьому 30 балів рейтингу ефективності, взагалі стала для нього кращою в сезоні.
 
Боян Бакіч («Кривбасбаскет») – 16.6 очка + 3.3 підбирання + 1.6 передачі = 14.3**.
 
«Кривбасбаскет» у трьох матчах, зіграних протягом тижня, здобув три перемоги, обігравши «ДніпроАзот», «Донецьк» і «Київ». У всіх трьох поєдинках Боян Бакіч був одним із кращих у складі криворізької команди, як завжди, відзначаючись корисними діями в обороні та атаці – особливо у грі з «Донецьком» (17 очок + 4 передачі + 3 підбирання) та «Києвом» (21 очко + 2 підбирання).
 
Форварди
 
Артем Швець («ОДЕСА») – 27.5 очка + 9.5 підбирання + 1 передача + 1 перехоплення = 34 РЕ*.
 
Дві гри, які Артем Швець провів на тижня у складі БК «ОДЕСА», стали для нього кращими з початку цьогорічного чемпіонату Суперліги. В першій із них – проти «Ферро-ЗНТУ» – форвард «акул» відзначився дабл-даблом (18 очок + 13 підбирань), а в переможному матчі з «Хіміком» набрав 37 очок і зібрав 6 відскоків, встановивши новий рекорд сезону за кількістю балів рейтингу ефективності (43 РЕ) та перевершивши при цьому на один пункт досягнення Стівена Бьортта.
 
Крістіан Бернс («Ферро-ЗНТУ») – 16.5 очка + 10 підбирань + 1.5 передачі + 1 перехоплення = 19 РЕ*.
 
Які б результати не демонструвала запорізька команда, Крістіан Бернс відзначається стабільною грою, підтримуючи реноме лідера серед найкорисніших гравців і кращих «ребаундерів» Суперліги. Протягом тижня американець записав на свій рахунок два дабл-дабла: 18 очок і 10 підбирань у грі з «ОДЕСОЮ» та 15 очок і 10 підбирань у грі з «Азовмашем».
 
Центровий
 
В’ячеслав Кравцов («Донецьк») – 12 очок + 4.5 підбирання + 3 передачі + 2.5 блок-шоти = 17.5 РЕ*.
 
Останнім часом В’ячеслав Кравцов, котрий досить довго шукав себе в донецькій команді, почав демонструвати стабільну гру. На цьому тижні він корисно відіграв у поєдинку з «Кривбасбаскетом», набравши 14 очок і додавши до них 4 блок-шоти та по 3 підбирання й передачі, а також узяв безпосередню участь у перемозі над «ДніпроАзотом» (10 очок + 6 підбирань + 3 передачі).
 
* середні показники за сумою двох матчів.
** середні показники за сумою трьох матчів.

superleague.ua

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.