вверх  обратно

"Химик" - МБК "Николаев" (после матча)

12.11.2010
Олександр Кольченко, гравець БК «Хімік»:
Очевидно, що в першій половині була зовсім інша команда, яка хотіла перемогти, грала в командний баскетбол, захищалася. У другій половині стався повний провал. Про причини зараз важко говорити, потрібно розбиратися. Неможливо передати, що відчувають гравці після такої гри. Гра була нашою, в першій половині ми грали чудово – були легкі очки, швидкі відриви, була взаємодія між гравцями, вдавалися комбінації. Що відбулося у другій половині, я не знаю.
 
Віталій Усенко, в.о. головного тренера БК «Хімік»:
Важко коментувати таку гру, яку ми розпочали непогано, але повністю провалили останню десятихвилинку. Після зміни захисту «Миколаєвом» ми перший час більш-менш старалися, боролися, гравці робили те, що я казав, але потім почали грати в якийсь незрозумілий баскетбол. На жаль, не робили того, що потрібно, того, про що я казав у тайм-ауті. За організацію цієї гри, швидше за все, відповідальність лежить на мені, якщо гравці або не зрозуміли, або не змогли зробити те, що я їм казав. Отже це моя провина.
 
Артем Буцький, гравець МБК «Миколаїв»:
Я вважаю, що ми виграли за рахунок самовіддачі. Спочатку вийшли недостатньо налаштованими на суперника, недооцінили можливості «Хіміка». Під час перерви в нас відбулася жорстка чоловіча розмова, і у другій половині ви побачили зовсім інший малюнок гри. Перемогу здобули за рахунок захисту та командної гри.
 
Валентин Берестнєв, головний тренер МБК «Миколаїв»: 
Дуже важка гра. Артем сказав, що одна із причин – це недостатній настрій гравців. Я, чесно кажучи, теж не думав, що «Хімік» може показати такий рівень гри. Стовідсоткова мобілізованість «Хіміка», старання, грамотно побудована гра – все це дозволило южненцям досить швидко й достатньо легко піти в десятиочковий відрив. Це ввело нас у певний шок. У тому складі, в якому сьогодні залишився «Хімік», суперник слабший за нас, і це зіграло з нами злий жарт. Але після того, як нам вдалося змінити гру, ми отримали перевагу в овертаймі. Це і психологічна перевага, і перевага, пов’язана з довжиною лави. Хочу привітати свою команду з перемогою у таких важких умовах. Саме в таких іграх кується характер.
 

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.