вверх  обратно

Милян Пупович заменил Сильвестра Моргана в "Кривбассбаскете"

9.11.2010
Склад БК «Кривбасбаскет», як повідомляє прес-служба клубу, поповнив 27-річний серб Мілян Пуповіч, котрий уже має досвід виступів в Україні. Два роки тому центровий, що народився в Загребі, був гравцем «Черкаських Мавп», які на той момент виступали в УБЛ. Тоді Пуповіч провів в українському клубі 42 гри, в яких набирав 12.1 очка та робив 5.5 підбирання за гру.
 
Останнім клубом гравця був сербський «Суперфунд», а сезоном раніше Мілян грав у Бельгії за місцевий «Леувен», в якому набирав 6 очок і робив 4.3 підбирання за гру. Також він виступав за клуби «Хемофарм», КК «Белград», «Желєзнік», «Штруміца».
 
Новачок уже встиг взяти участь у грі «Кривбасбаскету» проти «ДніпроАзоту», вийшовши у стартовому складі та відзначившись протягом 17 хвилин, проведених на паркеті, 9 очками, 2 підбираннями, 1 передачею та 1 перехопленням (9 РЕ).
 
Натомість «Кривбасбаскет» відмовився від послуг Сильвестра Моргана, котрий уже залишив розташування команди.

superleague.ua
Добавил: McGhee
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.