вверх  обратно

Символическая пятерка Суперлиги. Версия сайта Суперлиги

8.11.2010

Протягом тижня відбулося чотирнадцять матчів чемпіонату Суперліги, за підсумками яких офіційний сайт Суперліги традиційно визначає символічну п’ятірку.

Захисники

Рамел Каррі («Азовмаш») – 22.5 очка + 5 підбирань + 2.5 передачі = 22 РЕ*.

Рамел Каррі протягом тижня продемонстрував звичну для себе стабільність, набравши в обох матчах, які провела його команда, по 22 бали рейтингу ефективності. І якщо завадити поразці «Азовмашу» у грі з «Дніпром» американець, на рахунку котрого 22 очка, 7 підбирань і 4 передачі, не зумів, то в Києві став головною дійовою особою поєдинку з «Будівельником», реалізувавши 10 із 13-ти кидків з гри, а також 3 з 4-х штрафних.

Боян Бакіч («Кривбасбаскет») – 18 очок + 2 підбирання + 1 передача = 16 РЕ*.

Боян Бакіч, другий після Юріци Жужі бомбардир «Кривбасбаскету» та, безумовно, один із ключових гравців команди Звєздана Мітровіча, став найрезультативнішим гравцем матчу між криворіжцями і львів’янами, відзначившись 22 очками, а у грі з «Хіміком» записав на свій рахунок 14 очок і 4 підбирання. Крім того, не можна не відзначити точність захисника, котрий у першій грі реалізував 6 із 9-ти кидків з гри та 8 із 8-ми штрафних, а у другій – 5 із 5-ти кидків з гри та 3 з 4-х штрафних.

Форварди

Джон ДеГроут («ОДЕСА») – 22 очка + 7 підбирань + 1 перехоплення = 21 РЕ*.

Ключовий виконавець БК «ОДЕСА» Джон ДеГроут на цьому тижні вкотре підтвердив свою роль у команді, спершу ставши найефективнішим і найрезультативнішим гравцем у непростому поєдинку з «ДніпроАзотом». Саме кидки американського форварда із середньої та дальньої дистанції у другій половині гри дозволили «акулам» утримати лідерство. Зокрема, в заключній чверті за рівного рахунку 53:53 ДеГроут протягом чотирьох хвилин набрав вісім очок поспіль, дозволивши своїй команді повести 61:53. Ще яскравіше він провів наступну гру – з «Дніпром». За словами наставника дніпрян Дениса Журавльова, його команда програла матч одній людині – ДеГроуту. Американець і справді був нестримним, особливо у другій половині, заробивши 20 із 28 своїх очок. Крім того, у цій грі на його рахунку 8 підбирань і 2 перехоплення при 28 балах рейтингу ефективності.

Маріо Остін («Дніпро») – 19 очок + 7 підбирань + 1 передача + 1 блок-шот = 18 РЕ*.

Здобувши перемогу над «Азовмашем», у наступній грі, що відбулася цього тижня, «Дніпро» поступився «ОДЕСІ», втім в обох іграх корисно та продуктивно відпрацював Маріо Остін, відзначившись 22 очками та 4 підбираннями в першій і дабл-даблом (16 очок + 10 підбирань) – у другій. Схоже, після невиразно проведених останніх матчів другий за ефективністю після Стівена Бьортта гравець команди прагне надолужити згаяне та продемонструвати все, на що він здатний.

Центровий

Ерік Колмен («Говерла») – 13 очок + 9.6 підбирання + 3.3 передачі + 3 блок-шоти = 22.6**.

Протягом тижня «Говерла» повернула собі місце у верхній частині турнірної таблиці, здобувши три поспіль перемоги над «Ферро-ЗНТУ», «Києвом» і «Миколаєвом». І якщо матч проти столичного колективу Ерік Колмен провів не надто виразно, то в інших двох був кращим у складі своєї команди, набравши 27 і 38 балів рейтингу ефективності відповідно. Особливо Колмену вдався поєдинок у Миколаєві, де «бігмен» «Говерли» просто «з’їв» свого опонента Джеймса Х'юза та записав на власний рахунок 21 очко, 16 підбирань, 5 передач і 4 блок-шоти (!).

* середні показники за сумою двох матчів.
** середні показники за сумою трьох матчів.

superleague.ua

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.