вверх  обратно

Борис Малецкий: "Мы прекрасно знаем возможности Оуэнса"

1.11.2010
Віце-президент БК «Азовмаш» Борис Малецький прокоментував офіційному сайту Суперліги підписання контракту із Крісом Оуенсом, а також завершення ігрової кар’єри Роландасом Ярутісом, котрий залишився у клубі в якості помічника головного тренера:
 
Зрозуміло, що нам був потрібен «великий» у зв’язку із травмою Деніела МакКлінтока, причому – гравець досвідчений, котрий зумів би одразу ввійти у гру, допомагаючи команді виконувати завдання, поставлені перед нею президентом клубу в ЄвроКубку, Єдиній Лізі ВТБ та чемпіонаті Суперліги. Чому Оуенс? У нас було багато кандидатур, але Кріс добре знає український баскетбол, крім того, вже грав на позиції четвертого-п’ятого разом із Деметріусом Александером. Також ми чудово знаємо його можливості, ми бачили його у грі, тому й не мали сумнівів у тому, що він адаптується до наших схем, комбінацій, до нашого стилю гри. Зваживши всі «за» та «проти», ми зупинилися саме на кандидатурі Оуенса. Контракт із ним підписано до кінця року. Гравець прибуває завтра, і ми спробуємо підготувати його вже на найближчі матчі.
 
Що стосується Роландаса Ярутіса, який дуже багато віддав «Азовмашу», то було прийнято рішення залишити його в команді в якості помічника головного тренера, на що він із радістю погодився. З його боку ми бачимо бажання працювати, велику кількість ідей, що не може не радувати. Крім того, це дозволило дещо розвантажити Сергія Заваліна, враховуючи участь команди в кількох важливих турнірах.
 
Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.