вверх  обратно

На просмотре в "Днепр-Азоте" центровой сборной Боснии и Герцеговины

25.10.2010
Як повідомив офіційному сайту Суперліги президент БК «ДніпроАзот» Григорій Потуремець, на перегляді у Дніпродзержинську перебуває центровий збірної Боснії та Герцеговини Ермін Язвін (1980 р.н., 208 см).

У кар’єрі досвідченого виконавця, котрий розпочинав її в «Босні», виступи у чемпіонатах Німеччини («Людвігсбург»), Греції («Маруссі»), Росії («Спартак-Примор'є»).

Сезон 2009/2010 рр. центровий провів в Іспанії, де захищав кольори «Гранади» (7 матчів, 6.1 хвилини, 1.9 очка + 2.3 підбирання).

У складі національної збірної Боснії та Герцеговини взяв участь у кваліфікаційному турнірі до Чемпіонату Європи 2011 року, зокрема провівши дві гри проти України. В домашньому поєдинку проти дружини Віталія Чернія центровий, який вийшов у старті, записав на свій рахунок 2 очка та 3 підбирання, у виїзному матчі – 4 очка та 4 підбирання. Середні показники Ерміна Язвіна в семи матчах складають 1.7 очка та 1.6 підбирання за 8 з половиною хвилин, проведених на майданчику.

superleague.ua
Добавил: Max
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.