вверх  обратно

Сергей Назаренко: "Необходимо понять, в чем причины наших неудач"

22.10.2010

В баскетбольному клубі "Хімік" після невдалого старту сезону відбуваються зміни. Після серії поразок на старті сезону команду залишив хорватський фахівець Зоран Калпіч. І вже під керівництвом виконуючого обов’язки головного тренера Віталія Усенка южненці здобули довгоочікувану перемогу в чемпіонаті, обігравши "Політехніку-Галичину". Про те, що очікує клуб у майбутньому, про можливі зміни у його складі офіційний сайт Суперліги поспілкувався з президентом "Хіміка" Сергієм Назаренком.
 
- Перш за все, вітаю Вас із перемогою! Відчуваєте, що команда після внесених коректив знаходиться на вірному шляху?
- Ні, поки що не відчуваю. Попереду на нас чекає велика робота з виправлення тих помилок, яких ми самі припустилися. Втім, рішення щодо подальших змін будуть прийматися поступово.
 
- Клуб дозаявив новачка – американця Омні Сміта. Розраховуєте, що він посилить гру команди?
- Сміт прибув на try out з ігровим переглядом. Розраховуємо як мінімум на те, що він зможе підміняти Мілледжа.
 
- До речі, як оціните гру Кертіса Мілледжа?
- Кертіс – справжній лідер, котрий бере відповідальність на себе, організовує хлопців. Невипадково, його було обрано новим капітаном.
 
- Зазвичай, клуби, які запрошують закордонних гравців, котрих не знають, беруть участь у своєрідній лотереї – вгадаєш або не вгадаєш. Виходить, що у випадку з Мілледжом ви виграли…
- Так, із ним, безумовно, вгадали. На жаль, далеко не всю селекційну роботу, проведену влітку, я б назвав вдалою, а в плані комплектації ми завжди покладаємося на головного тренера.
 
- Тобто у складі команди можуть відбутися і, скажімо так, драматичні зміни?
- Ми трохи зачекаємо, перш ніж робити якісь висновки. Ми вже наробили помилок, не можна робити їх постійно. Зараз треба зрозуміти, в чому полягають причини наших невдач і як їх уникнути в подальшому.
 
- Прокоментуйте, будь ласка, ситуацію з відстороненням Олександра Кольченка?
- Ми підтримали рішення тренера, оскільки незалежно від того капітан ти чи ні, ти повинен грати, виконувати свої обов’язки, за які отримуєш зарплату.

superleague.ua

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.