вверх  обратно

"Азовмаш" - "Днепр-Азот" (после матча)

21.10.2010

Максим Балашов, гравець БК «ДніпроАзот»:
Сьогодні бажання захищатися, грати та здобути перемогу було набагато сильнішим у нас. Можливо, це пов’язано із втомою гравців «Азовмашу». Щодо відсотку влучання триочкових кидків, то, звісно, я над цим постійно працюю.
 
Сергій Завалін, головний тренер БК «Азовмаш»:
Напевно, у нас якийсь психологічний спад. Другу гру поспіль ми не граємо. З чим це пов’язано – з недооцінкою суперника чи зі спробою зберегти сили на інші, більш важливі матчі, будемо з’ясовувати, але я дуже незадоволений ставленням гравців до гри. І дурні помилки, яких вони припускаються, пробачати не можна. Зі ставленням гравців до захисту у нас велика проблема. Не вистачає, звісно, Хауса, котрий у середньому робить по чотири перехоплення за гру. Напевно, в команді будуть нові придбання.
 
Олександр Скутельник, гравець БК «Азовмаш»:
Для перемоги у сьогоднішній грі не вистачило, в першу чергу, самовіддачі. Дуже соромно перед уболівальниками за таку гру. Лише тоді, коли кожен буде віддаватися в захисті, буде результат.

sueprleague.ua

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.