вверх  обратно

МБК "Николаев" - "Ферро-ЗНТУ" (после матча)

20.10.2010

Валентин Берестнєв, головний тренер МБК «Миколаїв»:
«Ми свіжіше й ми виграли заслужено, добре, не вимучили, а саме відпрацювали всі сорок хвилин. Сільковський мене просто шокував і «вбив» своїми діями. Та в цілому вітаю своїх гравців. Сьогодні відбулось народження нашої гри. Об’єктивний результат не більше 25 очок, 14-17, але не більше. Фактор куражу мав місце, ми влучали - зала вставала. Грін дав імпульс партнерам».

Браян Грін, захисник МБК «Миколаїв»:
«Все прекрасно. Фани неймовірні просто, я ще коли виступав за Суми, я пам’ятаю цю торсиду, вони фантастичні. Прекрасний тренер, він чітко розбирається у баскетболі, знає гру. Тільки-но я приєднався до Миколаєва мені все сподобалося, я у захваті, що зараз саме у цьому клубі».

Кирило Большаков, головний тренер БК «Ферро-ЗНТУ»:
«Миколаїв був краще, легче, націленіше, швидше. Миколаївська задня лінія «з’їла» нашу задню. Мейс показав незадовільний рівень. Та в цілому миколаївські баскетболісти повністю виконали свої обов’язки. Швидкість і легкість у нас була відсутня. Потрібні кадрові зміни».

Станіслав Овдєєнко, форвард БК «Ферро-ЗНТУ»:
«Їхали тільки за перемогою, хотіли закінчити серію з двох поспіль перемог Миколаєва. Самовпевненості не було. Чому програли, точно не знаю, втратили відчуття командної організованої гри, суперник піймав кураж, трибуни підтримали. Не наш день».

МБК "Николаев"

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.