вверх  обратно

Владимир Чурсин: "Команда ещё не укомплектована полностью"

5.07.2011

Головний тренер БК «Кривбасбаскет» Володимир Чурсін розповів про останні новини зі стану криворізького клубу.

- Володимире Борисовичу, розкажіть, чому Ви не змогли приєднатися до тренерського штабу студентської збірної України?

- На жаль, мені не вдасться допомогти Віталію Чернію, оскільки саме протягом 8-22 серпня (Всесвітня Літня Універсіада триватиме з 13 по 22 серпня – при. ред.) буду разом із першою командою БК «Кривбасбаскет» на зборах. Тобто я просто фізично не зможу бути присутнім на Універсіаді в Шанхаї. Крім того, поки що я працюю один, без помічника.
 
- Розкажіть, будь ласка, про плани щодо підготовки команди до наступного сезону.

- 27 липня ми виходимо з відпустки, 9 днів працюємо на базі в Кривому Розі, а потім протягом 6-18 серпня будемо готуватися в сербському Златіборі.
 
- Як проходить комплектація команди?

- Що стосується трансферних новин, то ми підписали Артема Щепкіна, Максима Нікітіна та В’ячеслава Череповського. Тобто клуб узяв курс на омолодження. Як ви знаєте, Ігор Зайцев перейшов до маріупольського «Азовмашу», тому будемо шукати виконавців на позицію п’ятого номера. Щодо Ігоря, то йому потрібно рости, рухатися далі, грати в єврокубках. Крім того, ми плануємо залучити до складу команди когось із місцевих гравців 1992-1995 років народження. Будемо давати молодим більше шансів для того, щоб вони прогресували та могли потрапити до основного складу. Наразі команда ще не укомплектована повністю, й ми ведемо пошук гравців хорошого рівня.

superleague.ua

Добавил: крыс 13
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.