вверх  обратно

Георгий Кондрусевич выбыл на шесть недель

22.09.2010
Як повідомив на передсезонній прес-конференції головний тренер БК «Ферро-ЗНТУ» Кирило Большаков, один із ключових виконавців запорізької команди Георгій Кондрусевич отримав перелом пальця в останній грі товариського турніру в Миколаєві проти «ДніпроАзоту» та вибув як мінімум на шість тижнів. Втім, наставник «Ферро» наголосив, що вірить в характер Георгія та сподівається на його якомога швидше одужання.
 
Минулого сезону білоруський легіонер провів у складі БК «Ферро-ЗНТУ» 36 ігор у чемпіонаті Суперліги (9.4 очка + 3.3 підбирання + 1.7 передачі + 1 перехоплення) та 11 ігор у Кубку Суперліги (10 очок + 3.8 підбирання + 1.5 передачі + 1 перехоплення), а напередодні старту нового сезону вкотре довів свою важливість для команди в матчах Меморіалу Олександра Білостінного в Одесі та товариського турніру в Миколаєві. Особливо вдало для нього склалися дві останні гри  проти «Миколаєва» (10 очок + 5 підбирань + 4 передачі) та «Говерли» (17 очок + 4 передачі).
 
Нагадаємо, що в лазареті «Ферро» перебуває ще один його лідер – центровий Вінсент Хантер. Втім, американець, за словами Кирила Большакова, вже почав тренуватися з командою, тож можна сподіватися на його появу в перших турах нового чемпіонату.

sl.ukrbasket.net
Добавил: McGhee
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.