вверх  обратно

"Днепр-Азот" определяется с новыми игроками

20.09.2010

Як повідомив президент «ДніпроАзоту» Григорій Потуремець, дніпродзержинський клуб вирішив відмовитись від послуг ряду гравців, які перебували на оглядинах у команді Ігоря Чигринова. Так, за підсумками навчально-тренувального збору у Клайпеді повернувся на батьківщину американський захисник Ріко Піккет, котрий прибув до Литви із застудою, через що зіграв лише в одній контрольній зустрічі, а також литовські виконавці Андрюс Александровас та Даріус Шілінскіс. Крім того, так і не прибув у розташування клубу заокеанський центровий Джером Бізлі, у якого виникли проблеми юридичного характеру у Сполучених Штатах.
 
Проте, без підсилення склад «Азоту» не залишився. Вдало пройшов оглядини у дніпродзержинській команді американський нападник Джоні Дюкс (203 см, 1984 р.н.), допомагати якому у позиції 3-4 номера буде Сергій Горбенко, запрошений до «Азоту» на правах вільного агента. Нагадаємо, що Дюкс перебрався до лав команди Чигринова з турецького ITU, а останньою командо Горбенка був столичний «Будівельник».
 
Тепер, враховуючи відчутні проблеми із здоров`ям ветерана команди Григорія Хижняка, єдиною проблемною позицією команди, за словами пана Потуремця, є амплуа центрового. Очікується, що вже найближчим часом до лав «Дніпро-Азоту» прибуде новачок, покликаний підсилити гру дніпродзержинців під кошиком.

ukrbasket.net

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.