вверх  обратно

Женская молодежка открывает сезон Евробаскетов для Украины

5.07.2011

Нагадаємо минулого тижня команда під проводом Євгена Філозофа перемогла на міжнародному товариському трунірі у Туреччині. Блискуче провели змагання лідери національної команди Ольга Мазніченко, Олеся Малашенко, Аліна Ягупова. Збірна Українки грала в якісний командний баскетбол, свій внесок у перемогу зробила кожна збірниця. Зазначимо, що до дванадцятки ввійшло троє дівчат 1993-го року народження: Анна Кириєнко, Людмила Науменко, Олександра Чек. Фактично турецький турнір і час після нього стали єдиним періодом, коли команді вдалося зібратися повністю, тим більше, що під час довгого сезону на лідерів випало велике навантаження.




Останнє тренування пропустила Олеся Малашенко перед поїздкою їй треба було владнати деякі питання з документами, не тренувалася через травму і Вікторія Карєва, як на те ушкодження на останньому тренуванні зазнала Олена Чистякова. То ж у тренерського штабу проблем вистачає, проте команда зберігає відмінний настрій і бойовий дух. Першим випробуванням для нашої команди стане поєдинок протигосподарок турніру 7-го липня о 21:30 за Києвом. Інші суперниці по групі збірні Німеччини та Польщі.

 ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.