вверх  обратно

В Днепропетровске стартует VIІ отборочный тур Чемпионата Украины по стритболу

7.07.2011

Федерація вуличного баскетболу України під егідою Міністерства України у справах сім'ї, молоді та спорту, за підтримки Федерації баскетболу України, баскетбольного клубу "Дніпро" проводить відбірковий тур ІІ чемпіонат України 2011 р зі стрітболу серед чоловічих команд.

10 липня стартує VІI відбірковий тур у м. Дніпропетровськ. Даний тур є відбірковим для команд Дніпропетровської , Донецької, Запоріжської та Херсонської областей.

Початок реєстрації о 9.00 за адресою: вул. Чичеріна, 114 (СДЮСШОР № 5). Початок о 10.00
Стартовий внесок становить 50 грн.
Заявки від команд приймаються на електронну адресу: dneprbasket@gmail.com, uastreetball@ukr.net та безпосередньо перед початком (до заявки додається копія паспорта та ідентифікаційного коду).

Змагання проходитимуть згідно положення про Всеукраїнські змагання зі стрітболу на 2011 р., регламенту чемпіонату України 2011 р. та за офіційними правилами зі стрітболу.

До фінальних ігор ІІ чемпіонату України з кожного відбіркового туру виходять по дві найсильніші команди, які посядуть 1-2 місце. Президією федерації вуличного баскетболу України було прийнято рішення надати додатковий шанс усім командам, які братимуть участь у чемпіонаті України і не проб'ються у фінал з регіонального відбіркового туру.

29 липня турнір - "Lucky Loser", розіграють додаткові дві путівки до фіналу чемпіонату.

Фінал відбудеться 30-31 липня у м. Києві.

Всі команди фіналісти отримають ігрову форму від ФВБУ.

Команда чемпіон України, згідно рішення Стрітбаскет-Альянсу, буде представляти Україну на найпрестижнішому міжнародному форумі у світі, кубку європейських чемпіонів "MOSCOW OPEN 2011".

Всі команди фіналісти отримають ігрову форму від ФВБУ.

Призовий фонд чемпіонату України 2011 р. становить 18 000 грн.

1 місце - 10 000 грн. + поїздка на суперфінал, мегатурнір, кубок Європейських чемпіонів "MOSCOW OPEN 2011"

2 місце - 5 000 грн.

3 місце - 3 000 грн.

Команда чемпіон та призери чемпіонату України звання відповідно до єдиної спортивної класифікації України.

Партнери ІІ чемпіонату України зі стрітболу: NIKE, Горант та ТТТ.

Подача заявок та додаткова інформація:
Тел. 066 - 806 - 90 - 90 Максим Кошелев
E-mail dneprbasket@gmail.com 
 

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.