вверх  обратно

Владимир Полях: "Подготовка к новому сезону идёт по плану"

8.09.2010

Головний тренер БК «Політехніка-Галичина» Володимир Полях розповів про те, як проходить підготовка львівської команди, яка щойно завершила збори в Литві та готується до участі в товариському турнірі, що відбудеться в Польщі.
 
- Володимире Романовичу, розкажіть, будь ласка, як проходить підготовка команди до нового сезону?
- Підготовка до сезону йде за планом. Ми щойно повернулися з Литви, де провели п’ять спарингів, здобувши перемоги в кожному з них. В четвер виїжджаємо на товариський турнір до Польщі.
 
- Які завдання стояли перед командою в Литві? Чи вдалося переглянути новачків? Можливо, Ви когось відсіяли чи, навпаки, запросили нових виконавців?
- Оскільки іноземці лише нещодавно прибули в розташування команди, перед нами стояло завдання переглянути їх, познайомитися поближче, відповідно – дати їм пограти. Ні від кого з виконавців ми не відмовилися, всіх залишили, так само, як і не плануємо більше новачків.
 
- Як себе проявили легіонери? Чи вже вимальовується концепція гри команди?
- Для мене як для тренера важливо, що наші легіонери грають у командний, а не в індивідуальний баскетбол.
 
- Чи виділяється зараз хтось із легіонерів, кого можна було б назвати майбутнім лідером команди?
- Вони всі приблизно одного рівня, всі, повторюся, грають в командний баскетбол, що мене повністю задовольняє. Тих, хто тягне ковдру на себе, немає. Треба віддати – віддають, треба забити – забивають. Мені імпонують всі наші легіонери, тож виділяти нікого не буду. По-перше, вони гравці різного амплуа, по-друге, в кожного з них свої сильні сторони.
 
- А як би Ви оцінили гру українців?
- Українці виглядають нормально. Ревзін і Богданов – гравці, котрі отримуватимуть більше ігрового часу, ніж, скажімо, Ходов і Шелуха. Ревзін узагалі практично на рівних грає з іноземцями. Гадаю, він нам дуже допоможе в новому сезоні. Та й Богданов також. Звісно ж, свої десять-п'ятнадцять хвилин обов’язково отримуватиме Зубрицький.
 
- Якщо повернутися до розмови про підготовку до нового сезону, скільки ігор проведете в Польщі?
- Три гри з різними польськими командами у форматі турніру.
 
- Це останній етап підготовки чи плануєте ще щось?
- Так, плануємо. 17-19 вересня у Львові відбудеться ще один турнір – Кубок Галичини, в якому, крім «Політехніки», візьмуть участь «Кривбасбаскет», а також сербська «Црвена Звезда» та литовський «Рудупіс».

ukrbasket.net

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.