вверх  обратно

"Говерла" будет играть в Еврочеллендже-2012

4.07.2011

Як вже повідомлялось, баскетбольний клуб "Говерла" подав заявку на участь у одному з трьох престижних континентальних турнірів – Єврочеленджі. Впродовж декількох тижнів «ведмеді» очікували вердикту ФІБА-Європа і ось, нарешті, таки одержали відповідь. Як стало відомо нашому порталу з надійних джерел, івано-франківський клуб таки буде виступати у Єврокубках у новому ігровому сезоні 2011-2012.

Як повідомив офіційний сайт Євроліги, на 7 липня у Барселоні заплановане жеребкування наступного єврокубкового сезону. Саме у цей день українські клуби (БК "Донецьк", "Азовмаш", "Хімік" і тепер вже "Говерла"), дізнаються свою долю у розіграшах Еврочеленджа, Еврокубка та Евроліги. Відтак і "говерляни" дізнаються свого суперника по кваліфікації з 12:00 по 12:40 за київським часом.

Цілком очевидно, що для участі в Єврочеленджі прикарпатці запланували черговий етап реконструкції домашньої арени – манежу Коледжу фізичного виховання. Мова йде про нарощення кількості глядацьких місць та зведення нових роздягалень. Втім, з яким кадровим потенціалом "Говерла" відправиться у Європу, наразі залишається невідомим.

sport.if.ua

Добавил: gekka
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.