вверх  обратно

"Днепр-Азот" подписал Рико Пикетта и Джерома Бизли

31.08.2010
Дніпродзержинський «ДніпроАзот» підсилив свій склад двома американськими баскетболістами – захисником Ріко Пікеттом (193 см, 1989 р.н.) та центровим Джеромом Бізлі (209 см, 1980 р.н.).
 
Двадцятиоднорічний розігруючий/атакуючий захисник Ріко Пікетт у минулому сезоні виступав за клуб NCAA «Манхетен». Його статистичні показники склали 17.7 очка та 3.9 підбирання за гру.
 
Після завершення сезону ім'я Пікетта фігурувало серед 102 баскетболістів, що претендували на участь у драфті НБА-2010. Але в останній момент захисник вирішив зняти свою кандидатуру та продовжити кар'єру в Європі.

Центровий Джером Бізлі переходить до «ДніпроАзоту» з нідерландського клубу «Ейфель Тауерс». Минулого сезону показники Бізлі склали 11.9 очка та 7.4 підбирання за гру в чемпіонаті Голландії та 12.5 очка й 8.1 підбирання за гру в Єврочеллендж Кап. За свою кар'єру Джером, колись один із найперспективніших гравців NCCA (обирався MVP в NCCA2), встиг пограти в ізраїльському «Рамат Гані», другому іспанському дивізіоні та чемпіонат NBDL.

Очікується, що новачки приєднаються до команди на початку вересня у Литві, де підопічні Ігоря Чигринова проводитимуть свій тренувальний збір.
 
Нагадаємо, що раніше до лав «Азоту» перейшли два екс-виконавці столичного «Будівельника» ─ захисник Олександр Неруш та центровий Григорій Хижняк, котрий виконуватиме у дніпродзержинській команді роль граючого тренера.
 
Крім того, за словами президента клубу Григорія Потуремця, зараз селекційна служба «Азоту» активно веде пошук іноземного виконавця на позицію третього номера.

sl.ukrbasket.net
Добавил: McGhee
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.