вверх  обратно

Тренер сборной Великобритании: "Игра будет очень важной для обеих команд"

29.08.2010

Національна чоловіча збірна Великобританії, яка прибула до Дніпропетровська, провела тренування, щоправда неповним складом, адже тренерський штаб команди дав перепочити Луолу Денгу. Загалом, британці перебувають у гарному настрої та готуються до матчу з Україною. Пропонуємо вашій увазі інтерв’ю з головним тренером «GB» Крісом Фінчем:
 
Гра буде дуже важливою для обох команд, адже ми намагаємося завершити групу на першому місці, а Україна не хоче бути останньою. Нам було дуже важко в попередньому матчі проти них (України). Взагалі, всі наші ігри були дуже нервовими, тому очікуємо, що й завтра буде так само. Але у нас є досвідчені гравці, а також виконавці, які грають на дуже високому рівні та здатні вирішувати долю гри в подібних ситуаціях, тому ми намагалися мінімізувати помилки й не втрачати шанси на перемогу, що, вважаю, нам поки добре вдавалося.
 
- Чи очікували, що перед останньою грою будете лідирувати у групі з таким рівним складом учасників?
- Ми не намагалися передбачити групу, адже граємо на перемогу в кожному поєдинку та вважаємо, що завжди маємо шанси кваліфікуватися. Втім, якби ця група зараз знову грала з нуля, не думаю, що команди посіли б ті ж самі місця. До того ж, окрім нас всі команди у групі грають в однаковий баскетбол і, можливо, те, що ми відрізняємося, й забезпечило нам перевагу.
 
- Чому не тренувався Луол Денг?
- Всі потрошку втомлюються, ми проводимо дуже багато ігор, тому намагаємося дати відпочити гравцям, на яких лягає основний тягар, але завтра він буде в нормі.
 
- Наскільки ви розчарувалися, коли дізналися що Бен Гордон не буде грати у кваліфікаційному турнірі?
- Звичайно, я розчарувався, адже ми сподівалися, що Бен нам допоможе. Він був присутній на нашій грі проти Боснії і найголовніше – він каже, що в майбутньому буде за нас грати, що дуже радує. Неможливо контролювати травми, тому ми повністю підтримуємо його рішення не грати.
 
- Що найголовніше у завтрашній грі?
- Дуже важливо добре розпочати, мінімізувати помилки та не дати відчути кидок снайперам України.

ukrbasket.net

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.