вверх  обратно

Аккредитация журналистов на матчи БК "Одесса" будет платной

17.08.2010

БК «ОДЕСА» розпочав акредитацію ЗМІ на сезон 2010/2011 рр. Представникам українських ЗМІ, які планують висвітлювати події сезону БК «ОДЕСА», свої заявки на акредитацію слід надсилати до прес-служби БК «ОДЕСА».
 
Зміст заявки має складати наступна інформація:
 
- Офіційний лист від ЗМІ із зазначенням співробітників, яких видання вважає за необхідне акредитувати, а також обґрунтування необхідності сезонної акредитації.
 
- Заповнена акредитаційна форма на кожного зі співробітників (з фотографією на білому фоні з роздільною здатністю 300 dpi).
 
Офіційний лист та заповнену акредитаційну форму в електронному вигляді слід надіслати до прес-служби БК «ОДЕСА» на електронну поштову скриньку odesa@superleague.com.ua.
 
Вартість акредитації для одного ЗМІ на сезон 2010-2011 становить 500 грн. Про форму оплати ви можете дізнатися за телефоном 048 234 63 23.

 

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.